LaMoMA

loading...

Reacties

Bronzen relatieboom

,,Het contact met LaMoMa was heel fijn. Ze kunnen zich heel goed inleven in de situatie en de personen en kunnen een concreet idee ombuigen tot iets heel artistieks. Zo dachten wij bijvoorbeeld zelf aan een weegschaal die in balans kwam en kwamen zij met een veel abstracter idee van balans door de betonnen schommelvoet onder de boom. Zo hadden wij daar zelf helemaal niet over gedacht, maar het resultaat is daardoor nog veel mooier geworden, ook door het verhaal dat je erbij kunt vertellen en is het een uniek en bijzonder kunstwerk geworden.”

As-monumentje Ferrari

,,Voor ons hebben ze een urn gemaakt in de vorm van een Ferrari! zo bijzonder! en echt vakwerk!”

Tijdsbeeld moeder/dochter

,,Mijn dochter en Ik vinden het echt prachtig hoe LaMoMa dit beeld in 1 oogopslag heeft weten te vangen. Door het maagdelijk wit van haar lichaam staat het kunstwerk veel meer in het teken van het nieuwe begin, dan van de complexiteit van onze relatie. Dat maakt het heel fijn om naar te kijken! Het geeft echt een goeie vibe.”

Moeder van zes

,,Mijn moeder is door haar slopende ziekte, ontzettend gefrustreerd geweest doordat ze het gevoel had, dat ze geen moeder voor haar zes kinderen kon zijn. Dat heeft mij als dochter altijd veel verdriet gedaan, te weten, dat zij dat zo voelde.. Mijn mooiste intiemste herinnering aan mijn moeder, was het opmaken van de bedden, toen ik nog een klein meisje was. Dit was het uitgangspunt voor LaMoMa. Mijn verhaal was verteld, en is prachtig vertaald in een kunstwerk waar mijn lieve moeder, als een oermoeder word vereerd door de verbintenissen met haar zes kinderen.”

Laat Momenten Maken

info@lamoma.nl / 06-30160986